Over ons

Wettelijkerente.nl is een informatieve website over de hoogte en werkwijze van de wettelijke rente in Nederland. Het is een website van Eurolutions, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Utrecht onder nummer 37102174.

Wettelijkerente.nl is opgericht door InformationStart Internet Concepts B.V. en in 2023 overgenomen door Eurolutions, een kleine internetuitgeverij uit Utrecht. Op enkele verschillende eigen zakelijke titels publiceren we zowel actuele berichten als allerlei handige informatie-artikelen.

Zo publiceren we veel informatie over de financiering van een onderneming, online geld verdienen, het beginnen of runnen van een webwinkel en de financiële administratie.

Eurolutions
Molensteyn 60-B
3454 PT DE MEERN (UTRECHT)

Doelstelling

Eurolutions heeft als doelstelling door middel van het kosteloos delen van nieuws, nieuwsbrief en artikelen (startende) zelfstandig ondernemers te informeren over zaken die komen kijken bij het starten van een eigen bedrijf. De kosten worden terugverdiend met advertenties. Naast en in artikelen kunnen reclames staan. De content zelf is altijd (met de intentie tot) onafhankelijk.

Andere uitgaves van dezelfde uitgever

Redactie

De dagelijkse redactie bestaat een team van tekstschrijvers van Eurolutions, een internetbureau gevestigd in Utrecht. KvK: 37102174. BTW-nummer: NL002097294B45. We zijn het beste bereikbaar per e-mail.

molensteijn 60Vind ons op Google Maps.[/caption]